Тейлър Фриц определено е един от състезателите, които знаят най-добре

...
Тейлър Фриц определено е един от състезателите, които знаят най-добре
Коментари Харесай

О, уау: Неподправената реакция на Фриц, щом разбра за отпадането на Джокович

Тейлър Фриц несъмнено е един от състезателите, които знаят най-добре от първо лице по какъв начин е съвсем невероятно да победиш Новак Джокович, когато международният номер едно играе най-хубавия си тенис. Американецът е изгубил всеки един от 9-те си мача със сърбина, като единствено в два случая е съумявал да измъкне сет от него и несъмнено би бил по-спокоен, в случай че не вижда Джокера в своята част на схемата.

Точно поради тези условия, то бихме могли да разберем забележимото неспокойствие в очите на Фриц, когато разбра, че 24-кратният " мейджър " притежател е напуснал конкуренцията в Рим. Световният номер 13 даваше своето изявление на корта, откакто беше постигнал триумф над сънародника си Себастиан Корда, когато репортерът на Tennis TV го извести, че Алехандро Табийо е отстранил Новак Джокович, а изражението на американеца несъмнено се промени и той се обърна обратно по посока на централния корт, където се беше провела срещата сред Джокович и чилиеца.

" О, уау " - съумя само да продума разчувстваният Фриц, който си обезпечи осминафинален конфликт с нашата първа ракета Григор Димитров, а това се явява отличен късмет за двамата тенисисти, тъй като горната половина към този момент се освободи от наличието на двамата най-високоранкирани тенисисти в нея, а точно Новак Джокович и Каспър Рууд.

La réaction de Taylor venant d’apprendre la défaite de Novak Djokovic.
— Team Taylor Fritz
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР