Престолонаследничката на нидерландския трон се слави като една от най-земните

...
Престолонаследничката на нидерландския трон се слави като една от най-земните
Коментари Харесай

Заплахите към принцеса Катарина Амалия

Престолонаследничката на нидерландския престол се слави като една от най-земните принцеси в Европа. Дъщерята на крал Вилем-Александър и кралица Максима се отхвърли от държавна прехрана и се настани в студентско общежитие в Амстердам за следването си.

Но не щеш ли Катарина Амалия ще би трябвало да се откаже от студентския живот месеци, откакто постъпи в университет, и да се върне в Хага, където живее кралското семейство.

Според информацията, разкрита от родителите й по време на публично посещаване в Швеция, против 18-годишната принцеса има отправени закани. Нейното име, както и това на нидерландския министър председател Марк Рюте, са се появили в прихваната връзка на незаконни групи, обсъждащи отвличането им.
 Снимка 591073
 

От Военновъздушни сили напомнят, че Катарина Амалия е записала да учи политология, право и стопанска система в Университета на Амстердам и е била доста щастлива от това, че ще живее и ще бъде третирана като елементарна студентка там.

Тя обаче не може да изкара и половин учебен срок от мечтания си студентски живот след разкритията на нидерландското разузнаване, които я принудиха да се върне при фамилията си и да употребява засилена защита.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР