Граничните полицаи в румънския град Калафат са открили в камион,

...
Граничните полицаи в румънския град Калафат са открили в камион,
Коментари Харесай

В Румъния задържаха български шофьор за трафик на наркотици

Граничните служители на реда в румънския град Калафат са разкрили в камион, ръководен от български жител, към 40 кг метамфетамини, заяви телевизия Диджи 24, базирайки се на прессъобщение на институцията.

Наркотикът се прави оценка на към 1,61 милиона евро.

Според цитираното известие на 23 май към 01:30 часа на граничния пункт Калафат-Видин в посока влизане в Румъния се е явил товарен камион, ръководен от 52-годишен български жител. Той се движел по маршрут България-Германия и превозвал стъкло, съгласно показаните документи, предава Българска телеграфна агенция.

 Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)  Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий 2 мин. Честит 24 май! Почитаме делото на светите братя Кирил и Методий  Времето на празничния 24 май – без кодове 2 мин. Времето на празничния 24 май – без кодове  Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. Километрични опашки на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кулата – Промахон “ (СНИМКИ и ВИДЕО)  4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО) 1 мин. 4 жертви и доста ранени при сриване на постройка на плаж в Майорка (СНИМКИ и ВИДЕО)  Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май 3 мин. Найден Тодоров: Иска ми се вътре в нас всеки ден от годината да е 24 май  В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО) 2 мин. В навечерието на 24 май: Светлинно шоу върху фасадата на Националната библиотека (ВИДЕО)

При инспекцията румънските гранични служители на реда дружно с българските си сътрудници са разкрили в кабината няколко пластмасови кутии, скрити в тапицерията, съдържащи твърдо вещество под формата на кристали.

Снимка: Politia de Frontiera

Уведомени са служителите на реда от Бригадата за битка с проведената престъпност в Крайова и след инвентаризация са открити 40 пластмасови кутии с общо количество от към 40 кг вещество на стойност към 8 милиона леи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР