Само диагоналката му липсва на Асен Блатечки, за да е

...
Само диагоналката му липсва на Асен Блатечки, за да е
Коментари Харесай

Само „диагоналката“ му липсва на Асен Блатечки, за да е напълно завършен образа му

Само " диагоналката " му липсва на Асен Блатечки , с цел да е изцяло приключен облика му на 60-годишен чичка. Довчерашният секссимвол на българското кино към този момент мъчно може да бъде обвързван с думата " секс ", а знак би могъл да бъде на вестник " Трета възраст ", гъбаркат го зевзеци в мрежата.



В реалност Блатечки много се е занемерил през последната година, видя Интриги.бг . Косата му е побеляла и вместо да прикрие посребрелите коси, той е влошил ситуацията, пускайки си прошарена брада. Годините са си споделили думата, прорязвайки лицето му в дълбоки бръчки. Клепачите му са паднали, правейки очите му дребни и присвити, в резултат на възрастта.



Още по-сериозно е ситуацията във физиката. Актьорът си отглежда наедряло бирено шкембе – много неприятна панорама за дамите.



Близки до 52-годишния Блатечки също признават, че е занемарил визията си и отдават това на новата половинка в живота му – Елеонора Янакиева. " И той като множеството мъже, които имат сериозна връзка, е спрял да се поддържа, тъй като към този момент няма кой да ги избира ", разясняват негови сътрудници от театъра.

За сметка на това пък новата жена до него е извънредно красива и очевидно поставя много грижи за визията си. Ели тренира, има съвършено тяло и плочки на корема, прикрива бръчките с ботокс и постоянно се подлага на козметични процедури. И по никакъв начин не й подхожда чичка с диагоналка…

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР