Mozilla обяви добавянето на дългоочаквани функции към Firefox. Сред ключовите

...
Mozilla обяви добавянето на дългоочаквани функции към Firefox. Сред ключовите
Коментари Харесай

Mozilla Firefox ще получи вертикални раздели, групи и други значителни подобрения

Mozilla разгласи прибавянето на дълго чакани функционалности към Firefox. Сред основните нови благоприятни условия са отвесни табове, усъвършенствана странична лента, нова система за профили и персонализиране на интерфейса. Освен това браузърът ще стане по-бърз и по-сигурен. 

" Последният самостоятелен браузър " Firefox най-сетне ще получи редица съществени актуализации тази година след многочислени претенции от страна на потребителите. Компанията даде обещание да добави редица търсени функционалности, както и да усъвършенства доста продуктивността и отбраната на персоналните данни.

Една от главните нови функционалности ще бъде вградената поддръжка за групиране на разделите - опция, която потребителите на Firefox желаят от няколко години. Групирането ще разреши обвързваните табове да се слагат в папки, което ще улесни навигацията при огромен брой отворени страници. Друга мечтана добавка са отвесните табове вляво от главния прозорец. Това ще промени нормалния водоравен интерфейс и ще направи превключването сред разделите може би по-удобно. Стандартната странична лента, в която можете да видите отметките, историята и изтеглянията, също ще бъде осъвременена.

Firefox вкарва и нова система за профили, с цел да раздели по-добре персоналните и служебните данни. Потребителите ще могат да основават няколко профила за разнообразни цели и бързо да превключват сред тях.

Mozilla не е не запомнила и за естетическия съставен елемент. Скоро в настройките ще има опция за задаване на самостоятелни фонове за новите табове - било то фотоси, просто цветни фонове или нереални изображения. Всичко това ще ви разреши да персонализирате интерфейса по собствен усет.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР