Председателят на КРИБ, боклукчийски бос, собственик на Лудогорец, БМФ, Хювефарма

...
Председателят на КРИБ, боклукчийски бос, собственик на Лудогорец, БМФ, Хювефарма
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев и жена му се срещнаха с Бил и Хилъри Клинтън СНИМКИ

Председателят на КРИБ, боклукчийски необут, притежател на Лудогорец, БМФ, Хювефарма и още куп бизнеси - Кирил Домусчиев, се срещна с президента Бил Клинтън. В компанията на жена си (която е рускиня), той се видя и с Хилъри Клинтън. Това се случи по време на доста значимо събитие, обвързвано с околната среда, на което най-богатият българин, който има фабрики и в Щатите, държа тирада.

Подробности даде самият Кирил Домусчиев:

Сигурността в обезпечаването на храна за популацията е един от световните проблеми на нашето време.

Изказвам признателност на Президента Бил Клинтън и Секретаря Хилари Клинтън за поканата им да приказвам пред водачи от бизнеса и гражданското общество на срещата @clintonglobalinitiative 2022.

За мен беше наслаждение да се причисля към ръководената от Президента Клинтън кръгла маса на Clinton Global Initiative (CGI) по тематика фокусирана върху разрешаване на световните климатични проблеми. На срещата споделих като образец триумфа посредством който ръководената от мен компания Huvepharma се стреми към чисто нулево-въглеродно влияние, без това да повлияе на растежа и стабилността на световния и бизнес.

Като член на Консултативния съвет на CGI ще продължа да работя и пазя позициите изказани от мен на този световен конгрес и призовавам сътрудниците си да поемат също задължения за разрешаването на световните провокации посредством нововъведения и водачество.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР