Председателят на Българската петролна и газова асоциация Валентин Златев и

...
Председателят на Българската петролна и газова асоциация Валентин Златев и
Коментари Харесай

Валентин Златев и Марешки в задочен спор за поевтиняването на горивата

Председателят на Българската петролна и газова асоциация Валентин Златев и водачът на „ Воля “ Веселин Марешки влязоха в неприсъствен спор за аргументите, довели до поевтинява не горивата след митингите.

След като през вчерашния ден Златев съобщи, че единствената причина е рухването на цените на петрола, през днешния ден в телевизионно изявление Марешки уточни, че това се дължи също и на свиването на част от облагата на бензиностанциите.

Марешки утвърди концепцията ценообразуването на бензина и дизела да се написа на касовите бележки. От своя страна Валентин Златев изясни, че сходна мярка ще докара до изсветляване на пазара и уточни:

" Това ще предизвика хората да си желаят на всяка една бензиностанция касовата записка. Разбира се ние се надяваме откровено, че този път Министерство на финансите ще задължи всички участници на пазара да дават такива касови бележки, в това число и тези, които не са с фискални апарати сега и не са свързани към системата на Национална агенция за приходите. Точно такива са бензиностанциите на господин Марешки. Аз не разбирам по какъв начин той желае да ги издава, при изискване, че той не си е фискализирал бензиностанциите ", сподели Златев. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР