На 22 май официални представители на Кремъл и МО на

...
На 22 май официални представители на Кремъл и МО на
Коментари Харесай

ISW: Русия не се е отказала от военна експанзия в Балтика

На 22 май публични представители на Кремъл и МО на Русия отхвърлиха, че Русия възнамерява да промени морските си граници, само че намекнаха, че съветското държавно управление обмисля да предприеме някои ограничения за " сигурност " в Балтийско море.

 

Западни чиновници означиха, че Русия може би преразглежда основите на морските си граници, с цел да ревизира морските зони в Балтийско море.

 

Изглежда, че Кремъл създава система за легализиране на статута на по този начин наречените " сънародници на Русия в чужбина ", евентуално като част от напъните си да сътвори осведомителни условия, с цел да оправдае по-нататъшната експанзия и хибридните интервенции в чужбина като " отбрана " на сънародниците на Русия.

 

На 22 май министърът на защитата на Обединеното кралство Грант Шапс съобщи, че разузнаването на Съединени американски щати и Обединеното кралство разполага с доказателства, че Китайската национална република (КНР) " в този момент дава или ще дава " смъртоносна военна помощ на Русия - изказване, което съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан сложи под въпрос.

 

Западни чиновници предизвестиха, че съветските разследващи служби имат намерение да усилят саботажните действия и други хибридни интервенции против страните членки на НАТО.

 

Космическото командване на Съединени американски щати заяви на 21 май, че Русия неотдавна е изстреляла антисателитно оръжие. Това е най-новият отчет, съгласно който Русия има намерение да разполага с разрушителни антисателитни качества.

 

Арменският министър-председател Никол Пашинян упрекна индиректно Русия и непосредствено Беларус, че оказва помощ на Азербайджан да се приготви за войната в Нагорни Карабах през 2020 година, на фона на влошените армено-руски връзки.

 

 

Украинските сили неотдавна си възвърнаха териториите край Вовчанск и Часов Яр, а съветските сили неотдавна напреднаха нищожно край Вовчанск, Авдеевка, град Донецк и Велика Новосилка.

 

 

Министерството предлага поправяне на границата към съветските острови в източната част на Финския залив и към Калининград.

 

Съобщава се, че съветските съдилища са почнали наложително да хоспитализират в психиатрични лечебни заведения руснаци, упрекнати в политически закононарушения, като да вземем за пример разпространяване на " подправена " информация за съветските военни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР