Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Ангел Георгиев,

...
Снощи, в предаването Още от деня по БНТ Ангел Георгиев,
Коментари Харесай

Ангел Георгиев от „Възраждане“: Ние винаги сме гласували принципно и за всички важни решения сме били против сглобката

Снощи, в предаването „ Още от деня " по Българска национална телевизия Ангел Георгиев, сподели че са преобърнали цялостната българска политика и че има място за обединения тъкмо като „ Възраждане ". „ Това, което ние сме споделили първоначално е останало непроменено за разлика от някои евроатлантически обединения, които си трансформират мнението непрекъснато. Възраждане е противовес на тези партии на статуквото, ние сме цялостен техен контраст. Нашите възгледи и правила не се трансформират. Такава политическа сигурност е нужна на българските жители ".

Ние постоянно сме дали своят вот кардинално и за всички значими решения сме били срещу сглобката, безапелационен е Георгиев.

Европейски Съюз би трябвало да е инструментът, който прави по този начин, че Европа да има едно положително бъдеще, да е най-хубавото място за живеене в света, само че какво се получава - Европейски Съюз прави тъкмо противоположното, изясни Георгиев. „ Ние желаеме да го реформираме и да го създадем проевропейски ".

В момента виждаме по какъв начин всякакви политици като Урсула фон дер Лайен диктува бъдещето на европейците, в прорез с това, което е положително за българите, съобщи Георгиев. „ Проблемът е и в ръководещите в София, които каквото им бъде подадено от Брюксел приветстват и одобряват. Другият проблем е в Брюксел, там се взимат решения, които са в ущърб на Европа и на всички европейски страни ".

Не може с еднакъв критерий да се гледа на България и на Германия, примерно, съобщи Ангелов. „ Когато някой желае да посегне на нашето произвеждане на евтина сила, ние сме първите от Възраждане, които възроптаха ".

Минималната работна заплата би трябвало да е 50% от междинната работна заплата и това е положително нещо, което идва от Брюксел, добави Ангелов. „ Един от проблемите е демографската злополука. Едно от първите неща, с които ще се захванем е точно демографската злополука ".

Диференцирана данъчна система ще желаеме, имаме пет съществени цели: референдум за участието в НАТО, унищожаване на базите на НАТО, референдум за еврото, преустановяване на глобите против Русия, желаеме да не се пращат никакви оръжия към Украйна, съобщи Георгиев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР