Доналд Тръмп премина през Тексас в сряда, опитвайки се да

...
Доналд Тръмп премина през Тексас в сряда, опитвайки се да
Коментари Харесай

Доналд Тръмп използва петролни магнати в Тексас в опит да намали паричния дефицит с Джо Байдън

Доналд Тръмп мина през Тексас в сряда, пробвайки се да укрепи бойните си средства за акцията си с дарения от петролни барони и магнати, контролиращи големи благосъстояния, обхващащи браншове от спорта до автомобилостроене.

Бившият президент, чиято персонална акция беше лимитирана от наказателния му развой в Ню Йорк за „ безмълвни пари “, участва на обяд на събиране на средства в Хюстън, преди да се втурне на вечеря в Далас.

Едно събитие в Хюстън беше хазаин на шистовия петролен магнат Харолд Хам, ръководител на Continental Resources, дружно с шефа на Occidental Petroleum Вики Холъб и ръководителя на Energy Transfer Келси Уорън. Джеф Хилдебранд от Hilcorp, друга петролна компания, и Джордж Бишоп от GeoSouthern Energy бяха измежду домакините на друга среща.

Тръмп се опита да укрепи поддръжката измежду мениджърите с дълбоки джобове в бранша на изкопаемите горива в Съединени американски щати с обещанието да раздра огромна част от програмата на президента Джо Байдън за околната среда и климата и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР