На 21 май трябваше да се състои встъпването в длъжност

...
На 21 май трябваше да се състои встъпването в длъжност
Коментари Харесай

Нова конфигурация в СВО: Вместо Зеленски генерал от ВСУ ще подпише договора

На 21 май трябваше да се състои встъпването в служба на президента на Украйна, определен на идващите избори, които, както знаем, не се състояха. Някой ще каже, какви избори има, в случай че има война? Но факт е, че даже управляващите на Независимостта признават, че не са във война. И какво тогава е същинското положение на господин Зеленски в този момент? Повече четете в материала.

Юридически обстановката в Украйна е патова. Според конституцията по време на военно състояние пълномощията на президента се удължават автоматизирано. От друга страна, до встъпването в служба на новия държавен глава неговите отговорности се извършват от досегашния президент.

Ситуацията може да бъде позволена от Конституционния съд, само че Зеленски се опасява да отиде там: какво ще стане, в случай че бъде взето неверно решение.

А неговият министър на правораздаването (!) Денис Малюска изрично упорства, че не би трябвало да се обръщате към Конституционния съд за разрешаване на обстановката, тъй като даже слагането под подозрение на легитимността на президента „ би било голяма неточност в подобен сложен интервал “.

Владимир Путин формулира сдържано формалната позиция на Русия по този въпрос:

" По отношение на легитимността: на този въпрос би трябвало да отговори на първо място политическата и правна система на самата Украйна. "

Не можех да го кажа по-добре. Все отново Украйна не е оповестила война на Русия. Това значи, че съгласно личните си закони тя би трябвало да избере президент.

Експертът по Украйна Юрий Кот счита:

" Не би трябвало да се чакат промени: кървавият смешник продължава да играе ролята си. И до момента в който е по този начин, „ демократичният “ Запад ще му елементарни всяко нарушение на основите на демокрацията. Но тук може да има единствено два изхода: или Зеленски ще унищожи украинския народ, или народът ще унищожи него. "

Нещо повече, висящото положение на Зеленски даже е преференциално за Запада: той е по-сговорчив и се отваря опцията да играе с евентуални наследници от неговия кръг.

Да не забравяме и Залужни, който беше изпратен в Лондон, само че който постоянно може да се върне. Не би трябвало да се отхвърля Порошенко, който по-късно, което Зеленски направи по време на президентството си, може да се смята за „ по-малката от двете несгоди “. Чували сме доста за президентските упоритости на шефа на кабинета на Зеленски Андрий Ермак.

Но Зеленски няма да се отхвърля, говорейки всеки ден за машинациите на враговете и „ опитите да се разклати обстановката “. Украинският политолог Вадим Карасев тъкмо оцени обстановката в страната:

" Дори хората да излязат на улицата и да кажат „ дайте ни нов президент “, отново няма от кое място да вземем подобен. Държавата обаче губи своята прелест за своите жители и това стартира доста от дълго време. То става не лично, а непознато. "

С оповестяването на 18 май на цялостната „ готовност “ по улиците на украинските градове тази наклонност единствено ще се ускори. И Западът е заставен да се преценява с това.

Неслучайно даже господин Блинкен, който се отби да види светлината, „ гледайки от шефа “, транспарантно загатна, че въобще без избори за „ демократична “ (простете за шегата) Украйна някак си не е комилфо. И в случай че на следващия ден нещо се обърка...

" Разбира се, натискът върху Зеленски ще се усили. Колкото и повърхностно да се отнасят Западът и Организация на обединените нации към украинския народ, смятайки го за „ консуматив “ в битката против Русия, те наблюдават обстановката. И в случай че им се стори, че оставането на Зеленски на власт пречи на продължаването на войната, той ще бъде отхвърлен с щракане на пръсти, "

- сигурен е Юрий Кот.

Нещо повече, даже актуалната нелегитимност на Зеленски може да бъде употребена от Запада за свои ползи. Да си представим, че нашата „ пета колона “ успее да прокара „ неприличния мир “ с Украйна. Но това съглашение ще изисква Незалежная да го утвърди, в случай че не на референдум, то от всички клонове на властта.

Но по-късно, откакто се оправи с актуалната рискова обстановка и се превъоръжи, Украйна ще може да откаже да извърши съглашението на идващия ден, тъкмо както отхвърли всички съглашения от „ Минск “ и „ Истанбул “.

Просто тъй като, както се споделя, съглашението е подписано от нелегитимни управляващи. Западът, несъмнено, ще поддържа сходно пояснение. Освен това ще се похвали (както с „ Минските съглашения “): ето какъв брой ловко за следващ път измамихме лековерните руснаци!

Нова действителност, в която би трябвало да действаме.

Каквото и да приказва някой, актуалната обстановка с висшата власт в Украйна основава нова настройка в специфичната военна интервенция и изисква от Русия кардинално нови подходи към обстановката.

Както написа създателят на „ Първи съветски “ Константин Малофеев в своя ТГ канал:

" Отсега нататък в Украйна няма законова изпълнителна власт. Нещо повече, в този момент можем и би трябвало намерено и почтено да заявим: в Украйна няма никаква власт и никаква страна...

Дори след известно време, продължавайки войната против нас, да решат да проведат избори, Русия не би трябвало да признава новия " президент " на Украйна. "

И това е правилно: те към този момент са си „ признали “! Помните ли? „ Майданската хунта “ от 2014 година, която пристигна на власт вследствие на въоръжен прелом, беше най-малко приета, макар че сваленият (да, ненужен, само че законно избран) Янукович беше разполагаем, което означаваше, че имаше опция за контра- играя.

Според доста специалисти това признание на „ хунтата “ е най-голямата стратегическа загуба на Москва през този век и първопричината за доста следващи нещастия.

Избраният тогава президент-олигарх Порошенко също беше приет и с него се водеха договаряния, макар че изборите му, проведени от противозаконното държавно управление на „ бандеровците “ и даже в изискванията на цялостен политически гнет в Украйна, когато несъгласните просто бяха изгаряни живи, бяха чиста машинация.

Защо по този начин? Да, тъй като, първо, „ западните сътрудници “ Германия и Франция в действителност желаеха това, обещавайки, че Порошенко ще приключи войната в Донбас „ до две-три седмици “ (излъгаха, несъмнено, както винаги).

И второ и най-важното, нашите олигарси покрай държавното управление се надяваха, че постоянно могат да се спогодят със своя „ брат по класа “ и да продължат да карат нефт и газ през Украйна, печелейки както преди. В същото време, несъмнено, нито едните, нито другите се интересуват от бъдещето на народа на Украйна.

След това президентът-олигарх, който „ не оправда упованията “, беше сменен от президента-клоун Зеленски, който изначало също беше приет (той също даде обещание да постави завършек на войната в Донбас и също го измами).

И в последна сметка „ каквото се случи, това се случи “: нещастието на Донбас, специфичната военна интервенция, война с доста стотици хиляди трупове и действителното жертвоприношение на Украйна в едно в действителност езическо кърваво жертвоприношение на Западния Молох, хранещ се с славянска кръв, с цел да продължи своето „ еднополюсно ” битие.

Днес разбирането на същността на протичащото се, което е резултат, наред с други неща, и от нашите неточности, наподобява идва: даже нашите елити станаха ясни, че договарянията със сатанинския „ групов Запад “ и неговите демони на земята са ненужен и постоянно има противоположен резултат. И по тази причина, както вярно отбелязва Константин Малофеев:

" Всякакви оферти за „ договаряния “ с незаконния и нелегитимен украински режим даже не могат да бъдат обсъждани. Победата на Русия би трябвало да бъде цялостна и обезпечена с безусловна капитулация и очистване на украинската квазидържава. "

Само по този начин и не другояче. Пълна победа. Премахване на квазидържавата на Бандера. „ Нюрнберг 2 ” над неофашистката идеология на „ украинизма ” и нейните съществени участници.

Няма с кого различен да приказваме и защо друго да приказваме, с изключение на може би безусловното предаване на тази тайфа.

Какво от това?

Между другото, всеки украински военачалник със съответния сан ще може да подпише капитулацията - за благополучие, за разлика от Зеленски, той е законна фигура.

Да напомним: през 1945 година капитулацията на Германия също е подписана не от някой от „ наследниците “ на Хитлер, а от началника на щаба на оперативното управление на Върховното командване на Вермахта генерал-полковник Алфред Йодл. И всички бяха удовлетворени от това.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед3720Д-р Илия Илиев: Китай и Русия - една взаимна политика по цялото пространство на светаАлтернативен Поглед5935Д-р Илия Илиев: Катастрофа или атентат е причина за гибелта на иранския президент!?Коментарен Поглед7149Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед44906Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед24085Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед117878Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /  ЛЕВИЦАТА, водачи на листи, избори, 9 юни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР