Правителство с първия мандат не се задава, защото част от

...
Правителство с първия мандат не се задава, защото част от
Коментари Харесай

Делян Добрев: Част от партиите се държат като зли духове

Правителство с първия мандат не се задава, тъй като част от партиите се държат като зли духове.

Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

" В Народното събрание споделят " при никакви условия с тези не желаеме ". Те като приказват за корупцията, какво стана с тяхното държавно управление ", попита риторично Добрев.

" Не знам какво държавно управление ще предложим, защото Народното събрание е в насипно положение. Затова желаеме най-малко нещата, които са значими за хората - тока за бита да ги предложим, да ги разгледаме в комисии и до края на месеца да ги приемем ", сподели още той.

ГЕРБ са разбрали, че служебното държавно управление е стартирало нов търг за 10-годишен контракт за газ на консултациите при президента през вчерашния ден, означи Добрев.

" Добро усещане направи, че президентът осъзнаваше какъв брой е значимо тъкмо в този миг Народно събрание да предложи и одобри антикризисни ограничения. Стори ни се, че президентът поддържа ограниченията, които ние предложихме, апропо по част от тях има консенсус и в Народно събрание, тъй че се надявам в идващите седмици да бъдат признати ", изрази оптимизъм някогашният енергиен министър.

" Продължаваме да твърдим че горивото е надписано с 1 лева от горната страна. Предлагаме с план на решение Народно събрание няколко разновидността - да се вкара мито върху уралския петрол, който нашата рафинерия купува на ниска цена, само че ни препродава скъпо ", акцентира депутатът от ГЕРБ.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР