Ние сме за три неща - това са традиционните ценности,

...
Ние сме за три неща - това са традиционните ценности,
Коментари Харесай

Николай Малинов от КП „Неутрална България“: Потапянето на Европа вече е геополитически факт

Ние сме за три неща - това са обичайните полезности, това е многополюсния свят и това е мощната страна. Това разяснява в предизборното студио на телевизия Канал 0. Николай Малинов от КП „ Неутрална България ". Този модел, който виждаме сполучливо се развива в Русия и лека бавно пробива своя път в по-голямата част от планетата, тъй като многополюсния свят се характеризира с това, че въпреки всичко ние имаме доста полюси, които независимо взимат решения.

Говорим за Китай, приказваме за Африка - пан Африка в необятния смисъл на Африка, приказваме за Латинска Америка, приказваме за самата Русия в случай че щете, Америка е обособен център. Европа сякаш към този момент не би могла да бъде, няма сили да бъде обособен център.

Голяма част от идеологическото обръщение е може би, че ние желаем и взехме решение с нашите съдружни сътрудници - всичките комунистически партии, те сега са три на брой, дружно с партията Русофили за възобновление на отечеството, в общи линии да се явяваме дружно на избори с името „ Неутрална България ". Името „ Неутрална България " - то носи значителен идеологически заряд. На предишните избори на 2 април предходната година успяхме да вземем малко над 10 хиляди гласа, да се надяваме, че този път потребния избор, който насочва гласоподавателя постоянно към водещите пет-шест обединения, ще направи тъй че от тези 32 обединения, които са на политическия пазар, хората да изберат по-правилно.

Надяваме се, че хората ще схванат, че не може за тридесет години да гласоподават за едни и същи шашкъни и след това да казваш, но за какво те ме ръководят.

Ако обърнете внимание по какъв начин се държи Турция, по какъв начин се държи Сърбия, Унгария, по какъв начин се държи Словакия, целият този ръкав източно европейски, който се пробват да го военизират и да го тласнат към война с Украйна, ние се стараем в България също да зародят такива сили, които да съумеят да убедят българския гласоподавател, че България какъв геополитически избор прави е от изключителна значимост и за икономическите, и за социално-културните и въобще за геополитическите въпроси и трендове, за самочувствието на това да си българин. Аз от няколко години приказвам, че най-правилния модел на държание, това е партийно политическото, партийното продължение, партийното русофилство.

И по тази причина се гласоподава на изборите за този геополитически избор, който постоянно е бил в интерес на България и сега ще е от изгода на България. Но неговото име е „ Неутрална България ". Защото надали някой желае да остави живота си, без значение пази идеята на Донбас или пази идеята на фашистите русофоби, които ръководят сега Украйна.

А от позиция на това, че ние не участваме на европейските избори - да, ние сме единствената групировка, която не взе участие на европейските избори и по тази причина ни се падна последния номер - 32.

Нали влязохме в тази Европа на свободни жители, на свободно напредване, на свободни медии. Вече тези свободи мисля, че свободи и полезности мисля, че са загърбени и че ги няма. И не виждам сили в Европа, които биха могли да трансформират това нещо, разяснява Малинов.

Потапянето на Европа към този момент е геополитически факт. Международното придвижване на русофилите, чийто началник съм аз, фактически е една доста забавна площадка за полемики. Като един от главните сътрудници на тази площадка, може би главен е Лавров, с Путин по-епизодично, не мога да нарека дори чак толкоз другарски връзките, само че сигурно сме единомишленици.

Ние сме организация проведена от чужденци, при нас няма съветски жители. При нас е внукът на Де Гол, внукът на Мандела и други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР