Пореден епизод от сериала със записите на Продължаваме промяната беше

...
Пореден епизод от сериала със записите на Продължаваме промяната беше
Коментари Харесай

Запис №4: Без Слави. Корнела просто иска кеш поток

Пореден епизод от сериала със записите на " Продължаваме промяната " беше публикуван днес. Както и предходните три епизода, и този се появи първо в уеб страницата " Афера ".

Чуват се Качеството още веднъж е ниско, само че се схваща по какъв начин Петков се обръща към Василев с думите:

" Без Има Такъв Народ. Без Слави ", по-късно продължава с " отиваш при Корнелия и й казваш, че колите, пътищата са твои, тя там... Ние знаем ", а Василев отговоря с " Ние знаем. Корнела просто желае кеш поток. "

Женският глас, който е по-труден за идентифициране, се включва с коментар, който гласи, че  " това е голям риск за нея, това е голям риск, това е доста огромен риск. "

За разлика от предходните случаи, този път от " Афера " не показват по кое време и къде съгласно тях е записан диалогът.

" Продължаваме промяната " и " Демократична България " управляваха с Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ в продължение на 7 месеца и 20 дни. Т.нар. Четворна коалиция беше ръководена от Кирил Петков като министър-председател, а Асен Василев и Корнелия Нинова бяха вицепремиери. 

Първият аудиофайл беше оповестен от изданието на 20 май, а на идващия ден излязоха още два. Във всички тях се чува гласът на Кирил Петков. Други участници са Асен Василев и Лена Бориславова.

Според някои се чуват епизодично и гласовете на Пламен Бобоков и починалия към този момент Алексей Петров.

Кирил Петков допусна, че диалозите са записвани в централата на " Продължаваме промяната " на столичната улица " Чаталджа ", а репликите са инсталирани по този начин, че да внушават подозрения измежду гласоподавателите тъкмо преди изборите за български и европейски парламент на 9 юни. Доскорошният партньор в последното държавно управление Бойко Борисов реагира остро срещу някогашните си сътрудници и съобщи, че  " те бързо би трябвало да влязат в пандиза ", а Делян Пеевски нарече чутото  " злокобна работа ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР