Десетки протестиращи отидоха пред Столичната община, за да изразят своето

...
Десетки протестиращи отидоха пред Столичната община, за да изразят своето
Коментари Харесай

Протестиращи пред СОС искат оставки и край на безумните промени в движението в центъра на София

Десетки протестиращи отидоха пред Столичната община, с цел да изразят своето неодобрение от Васил Терзиев и екипа му. Причината е безумната метаморфоза на придвижването на основни столични булеварди, които провокираха само проблеми на софиянци и посетители на града. Намалиха се паркоместата и всекидневно се образуват километрични тапи тук-там, където преди този момент нямаше никакви проблеми, написа Tribune.

Освен това на място бяха и родители на деца, убити от пияни и дрогирани шоьори. Те желаят незабавната оставка на общинския консултант от групата на ППДБ „ Спаси София “ Благовест Георгиев. Припомняме, че той беше хванат да кара пийнал, само че не пожела да напусне СОС, а групата на новите ръководещи от „ Промяната “ го скриха и просто обявиха, че не могат да го принудят принудително да напусне СОС.

За да приказват с протестиращите, излязоха само общинските съветници от ГЕРБ-СДС, които обявиха, че вършат всичко, с цел да оказват помощ на софиянци в битката им с противозаконната метаморфоза в София и допълниха, че десетки пъти са призовавали за незабавната оставка на Благовест Георгиев, само че ППДБ и Секретен сътрудник го прикриват.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР