Д-р Кирил Палавеев печели конкурса за управител на Специализираната болница

...
Д-р Кирил Палавеев печели конкурса за управител на Специализираната болница
Коментари Харесай

Д-р Кирил Палавеев остава управител на белодробната болница в Софийска област

Д-р Кирил Палавеев печели състезанието за шеф на Специализираната болница за интензивно лекуване на пневмо-фтизиатрични болести – София-област. Това сочат окончателните резултати от състезанието, оповестени на уебстраницата на Министерството на здравеопазването.

Д-р Палавеев, който и сега ръководи лечебното заведение, бе единственият претендент за поста в оповестения неотдавна от Министерство на здравеопазването конкурс. Той мина сполучливо и през трите стадия на състезанието и остава отпред на болничното заведение за още един тригодишен мандат.

Двама са пък претендентите за шеф на Центъра за психологично здраве (ЦПЗ) в София, сочат междинните резултати от този конкурс.

Това са доктор Георги Хранов и доктор Емил Грашнов. След сполучливото прекосяване на първия стадий от състезанието – инспекция на документите за сходство с условията, двамата са достигнали до втория – показване на идея за развиване на лечебното заведение и приноса на претендента към него. Само един от претендентите обаче е съумял да премине през този стадий – доктор Емил Грашнов. На този стадий доктор Хранов е изнемощял от надпреварата, демонстрират резултатите. Предстои доктор Грашнов да премине през третия стадий на състезанието – събеседване с комисия, след което, в случай че се оправи сполучливо, ще застане отпред на Центъра.

Настоящият шеф на ЦПЗ – София доктор Ана Попова не е подавала документи за присъединяване в състезанието.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР