Поставена под въпрос относно бъдещето на Line of Duty, Вики

...
Поставена под въпрос относно бъдещето на Line of Duty, Вики
Коментари Харесай

Звездата от Line of Duty полага драстични усилия, за да отклони неудобно въпроса за завръщането на поредицата

Поставена под въпрос по отношение на бъдещето на Line of Duty, Вики МакКлюр явно беше съкрушена, до момента в който обезверено се опитваше да избегне печенето.

Феновете на драмата на BBC умират от неспокойствие да схванат дали сериалът в миналото ще се върне на техните екрани, три години след излъчването на последния му епизод. Това накара Кот Дийли и Бен Шепард от This Morning да помолят актрисата Кейт Флеминг на снимачната площадка на дневното шоу да разпространява новия й сериал Insomnia, дали в миналото ще повтори ролята си.

41-годишната Вики явно беше в сложна обстановка, защото твърдеше, че „ няма вести “ за шерване по отношение на служебните отговорности и до момента в който водещите продължаваха да я разпитват, тя хвана една възглавница на дивана защото тя отхвърли да " пусне слух ".

Бен стартира диалога, като сподели, че феновете имат „ упования “, което накара Вики да се намеси: „ Всички казахме, че обичаме шоуто, бихме желали да отидем още веднъж, само че няма какво да приказваме. Така че в действителност е разочароващо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР