Повечето от участниците бяха мъжеБез призиви за халифатОколо 2300 души

...
Повечето от участниците бяха мъжеБез призиви за халифатОколо 2300 души
Коментари Харесай

Отново ислямистки митинг в Хамбург

Повечето от участниците бяха мъже
Без апели за халифат

Около 2300 души се причислиха към проява, свикана от ислямистката група “Мюсюлмански интерактив ” в северния немски пристанищен град Хамбург. Акцията получи зелена светлина от управляващите, само че имаше строги условия.

Демонстрантите се събраха в квартал Санкт Георг покрай централната жп гара измежду засилено полицейско наличие. Повечето от участниците бяха мъже, показва ДПА.

Протестът се организира откакто повече от 1000 души участваха на протест, призован от същите уредници предишния месец, когато участниците насочиха апели за халифат.

Това провокира отвращение в цяла Германия и беше жигосано от водещи политици. “Мюсюлмански интерактив ” е систематизиран като екстремистка група от немските управляващи.

В резултат управляващите позволиха новия протест, извършен под мотото “Срещу цензурата и диктатурата на мнението ”, да продължи при строги условия, в това число възбрана за подбудителство на ненавист или принуждение. Също по този начин е неразрешено да се приканва за халифат в Германия с думи, изображения или документално, сподели полицията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР