Полша трябва да разбере, че американски удар по руски цели

...
Полша трябва да разбере, че американски удар по руски цели
Коментари Харесай

Медведев: Полша трябва да разбере, че американски удар по руски цели означава началото на световна война

Полша би трябвало да разбере, че американски удар по съветски цели значи началото на международна война. Руският заместник-председател на Съвета за сигурност Дмитрий Медведев предизвести Полша, че може да понесе тежки последствия, в случай че американски оръжия бъдат употребявани против съветски цели.

В обява в обществените медии той сподели, че „ Полша би трябвало да разбере, че американски удар по съветски цели значи началото на международна война “.

Той добави, че вследствие на това „ Варшава няма да бъде пропусната и сигурно ще получи своя дял радиоактивна пепел “.

Продължават да се повишават цените на питателните артикули в цялата страна 26.05.24 15:25 Медведев: Полша би трябвало да разбере, че американски удар по съветски цели значи началото на международна война 26.05.24 15:18 Йордан Халачев: Лебедовата ария на Байдън е най-страшната заплаха за Европа 26.05.24 14:51 ИЗВЪНРЕДНО: Обявиха дали ще пращат български военни в Украйна! 26.05.24 14:30 Кола се разцепи на две при удар в София, а водачът й… (ШОКИРАЩИ СНИМКИ) 26.05.24 14:13

Изявлението идва след коментар на полския министър на външните работи Радослав Сикорски по отношение на опцията за американски удар по Русия.

Медведев не посочи какво има поради под „ радиоактивна пепел “, само че терминът нормално се употребява за изложение на останките, останали след нуклеарна детонация.

Това мощно изказване акцентира напрежението сред Русия и нейните съседи на фона на продължаващата война в Украйна.

Източник: Фокус

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР