Хамас заяви в неделя, че е изстрелял залп от ракети

...
Хамас заяви в неделя, че е изстрелял залп от ракети
Коментари Харесай

Хамас изстреля залп от ракети към централен Израел за първи път от месеци

Хамас съобщи в неделя, че е изстрелял залп от ракети от Газа към централен Израел, до момента в който ракетните сирени зазвъняха за първи път в градове като Тел Авив.

Военното крило на Хамас твърди, че нападението и изстрелването на ракети могат да бъдат чути в централната част на Газа, заяви Асошиейтед прес.

В изказване в своя канал Telegram в неделя бригадите на ал-Касам споделиха, бяха изстреляни ракети в отговор на това, което се назовава " ционистки кланета против цивилни ", заяви Reuters.

CBS News заяви, че дипломатическите старания на Съединени американски щати за ходатайство за договорка за освобождение на заложници, държани в Газа от Хамас, се чака да продължат през идната седмица. Преговарящи от Катар, Египет и Съединените щати ще вземат участие в договарянията.

„ Има прогрес “, сподели почитан чиновник на администрацията на Байдън пред CBS News. „ Контактите не престават и ние работим в тясно съдействие с египетски и катарски медиатори. Тези контакти ще продължат през идната седмица...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР