Повече от 50 души са хоспитализирани в Западна Канада след

...
Повече от 50 души са хоспитализирани в Западна Канада след
Коментари Харесай

Ужас в Канада! Десетки в болница след катастрофа


Повече от 50 души са приети в болница в Западна Канада след злополука на пътнически рейс на автомагистрала, оповестиха провинциалните управляващи, представени от Агенция Франс Прес, съобщи БНР.

Причината за случая, който е станал на автомагистрала на към 330 км източно от Ванкувър в регион на Британска Колумбия, обиден от дни на неприятно зимно време, към момента не е конкретизирана.
-->
Премиерът на Британска Колумбия Дейвид Еби съобщи, че е " шокиран и тъжен " от новината.

" Мислите ни са с хората, наранени от злополуката, с техните близки, както и с първите спасители и медици, които дават всичко от себе си ", сподели той в изказване.

Регионалната здравна работа Interior Health заяви в Туитър, че 53 пациенти се лекуват в три лечебни заведения, само че съобщи, че към момента не може да даде детайлности за положението на пациентите.

Инцидентът се случва в миг, когато жестокото време връхлетя обширни региони на Северна Америка, затрудни превоза и провокира голям брой смъртоносни произшествия по време на един от най-натоварените интервали за пътешестване през годината преди коледните и новогодишните празници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР