ЛОНДОН (АП) — Британският опозиционен лидер Кийр Стармър направи първата

...
ЛОНДОН (АП) — Британският опозиционен лидер Кийр Стармър направи първата
Коментари Харесай

Лидерът на лейбъристите в Обединеното кралство Кийр Стармър увлича нерешилите гласоподаватели с обет за защита на националната сигурност

ЛОНДОН (АП) — Британският опозиционен водач Кийр Стармър направи първата си огромна тирада от предизборната акция в Обединеното кралство в понеделник, като сподели на нерешилите гласоподаватели, че могат да имат доверие неговата Лейбъристка партия за отбрана на стопанската система, границите и сигурността на страната.

Стармър е любимец за продобиване на изборите на 4 юли, като социологическите изследвания дават двуцифрена преднина на Лейбъристите пред ръководещите консерватори при премиера Риши Сунак.

Но доста гласоподаватели остават нерешителни и Стармър се опита да отговори на схващането, че лявоцентристката Лейбъристка партия е по-слаба във връзка с защитата и сигурността от дясноцентристките консерватори.

“ Самата основа на всяко положително държавно управление е икономическата сигурност, сигурността на границите, националната сигурност “, сподели Стармър по време на тирада в крайбрежния град Лансинг на южния бряг на Англия. „ Това е основата, основата, върху която ще се гради нашият манифест и първи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР