Потребителите на смартфоните и таблетите с Android вече имат още

...
Потребителите на смартфоните и таблетите с Android вече имат още
Коментари Харесай

Потребителите на Android вече могат да си подаряват приложения един на друг

Потребителите на смарт телефоните и таблетите с Android към този момент имат още един мотив за наслада. Магазинът за приложения Гугъл Play има нова функционалност, която ви разрешава да купувате приложения за други хора.

Всичко е доста просто. Гугъл Play Store към този момент има бутон „ Помолете някого да заплати за този продукт “. Щраквайки върху него, потребителят получава опция да показа връзката за заплащане на програмата посредством месинджъри, поща или приложението „ Съобщения “.

Линкът е годен 24 часа и в случай че ваш другар или непосредствен го отвори, на смарт телефона му ще се появи прозорец за заплащане на приложението. След привършване на транзакцията, приложението ще бъде налично за лицето, направило поръчката.

Тази функционалност има доста потребни приложения. Например, децата могат да помолят родителите си да им купят нова игра, а съпрузите могат да си подарят потребно приложение. Това доста опростяване на процеса за цифрово подаряване и го прави по-удобен за Android-потребителите.

Важно е да се означи, че тази нова функционалност сега е налична единствено в Индия. Гугъл обаче възнамерява да го пусне и за потребителите на Android по целия свят в границите на една година. Така че, в случай че към момента тази алтернатива липсва във вашия Гугъл Play, коства си да изчакате малко.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР