Повече от 35 фирми производители ще вземат участие за 16-и

...
Повече от 35 фирми производители ще вземат участие за 16-и
Коментари Харесай

Над 35 фирми ще участват в есенното изложение Доверете се на българското

Повече от 35 компании производители ще вземат присъединяване за 16-и следващ път в есенното издание на ревюто "Доверете се на българското ", което се открива през днешния ден в София. По традиция форумът се провежда от Българската търговско-промишлена палата. Изложението се обитава в изложбената зала на ЦУМ и ще продължи до 13 октомври.

Водещи български компании, производители, търговци и бизнесмени, които оферират хранителни артикули и питиета, козметика и облекло, обувки и аксесоари, детски артикули и артикули за бита, вземат участие в тазгодишното ревю. Форумът дава опция и за показване на компаниите и за презентации на продуктите, а посетителите ще имат достъп до продукцията на дребни български компании, които продават само на изложби.

Продължава и друга традиция на ревюто - да показва екзотични растения и минерали и продуктите от тях в семейството, козметиката и за здраве. Тази година посетителите ще научат за потребните съставки на зеолита и копривата и по какъв начин да се употребяват в всекидневието.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР