Министърът на икономиката Даниела Везиева откри нов модерен център за

...
Министърът на икономиката Даниела Везиева откри нов модерен център за
Коментари Харесай

Икономическият министър откри инвестиция за 50 млн.лв. за нов логистичен център в София

Министърът на стопанската система Даниела Везиева откри нов съвременен център за дистрибуция на водеща компания в региона на логистичните услуги и бързообортните артикули. Инвестицията е в размер на 50 млн.лв., а  новият логистичен център e построен на стратегическа локация и ще консолидира цялата активност на компанията в София и София-област.

Министър Везиева  уточни, че с тази инвестиция единствено за последния месец са стартирали нови вложения за близо 150 млн.лв., които пък ще разкрият над 500 работни места в страната. Вложенията са най-вече отвън столицата, а множеството от плановете се реализират във високотехнологични производства и услуги.

Според министър Везиева  работата на служебното държавно управление в посока възстановяване на имиджа на страната пред задграничните вложители и изсветляването на бизнес средата се правят оценка позитивно. „ България би трябвало да получи заслуженото си място на едно положително място за вложения “, акцентира тя.

" Орбико Груп " е един от най-големите дистрибутори и снабдители на логистични услуги на българския пазар и в Европа. Компанията е водеща в региона на логистичните услуги и бързообортните артикули, а новият логистичен център e най-големият на групата в Европа.

Българският представител стъпва на локалния пазар през 2003 година. Новият „ Логистичен център ОРБИКО “  е формиран от две съществени здания: Логистичен център и офис постройка, които дават отговор на всички характерни условия на своето предопределение.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР