беше награден с първо място в категория Корпоративен сайт“ на

...
беше награден с първо място в категория Корпоративен сайт“ на
Коментари Харесай

DZI.bg е корпоративният сайт на годината

беше награден с първо място в категория „ Корпоративен уебсайт “ на състезанието „ Сайт на годината “. се пребори за челното място с компании от разнообразни браншове в една от най-оспорваните категории на състезанието. Създател на уеб страницата е една от най-награждаваните български организации за уеб дизайн – eDesign.



Оригиналният и моден дизайн е съгласуван с корпоративната еднаквост на KBC Груп и цели известност на марките на Групата във образно и функционално отношение. В същата стилистика са направени и уеб страниците на останалите сдружения на белгийската финансова група.

Основен детайл в структурата на уеб страницата е опростената навигация в продуктовите категории, като задачата е по-лесно насочване в богатото портфолио от артикули и услуги. Посредством цифровите решения, предлагани от ДЗИ, всеки клиент на компанията може онлайн да заплати вноска по лавица, да изиска оферта за застраховка, както и да съобщи или ревизира вреда.

Конкурсът „ Сайт на годината “ се организира от 2018 година насам, като негова съществена цел е да покаже високия стандарт на уеб разработките в България. Национално жури от одобрени експерти в разнообразни области извършва задачата на състезанието в цялостния ѝ капацитет.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР