Надзорният съвет на Vivacom взе решение за назначаването на Стоян

...
Надзорният съвет на Vivacom взе решение за назначаването на Стоян
Коментари Харесай

Стоян Каранлъков e назначен за член на управителния съвет на Vivacom

Надзорният съвет на Vivacom взе решение за назначението на Стоян Каранлъков за член на управителния съвет на компанията, като това ще бъде декларирано за регистриране в Търговския указател.

От септември 2021 година Стоян Каранлъков пое поста на Главен търговски шеф на Vivacom. Той е част от структурата на компанията към този момент повече от 12 години, през които е минал през разнообразни управнически равнища - от Зонален управител магазинна мрежа, през Старши управител, ръководещ зона север и зона юг, до позицията Директор магазинна мрежа, която заема от 2015 година до м. септември.

Стоян Каранлъков има висше икономическо обучение и повече от 19 години професионална процедура в телекомуникационния бранш. Стабилното кариерно израстване в границите на Vivacom и отличното познаване на българския телекомуникационен пазар са сериозна причина за триумфа му като Главен търговски шеф, виновен за стратегическото развиване на главните функционалности под него - продажби частни клиенти, обслужване на клиенти и развиване на продажбите.

Останалите членове на Управителния съвет на компанията са основният изпълнителен шеф, основният механически шеф и основният финансов шеф. Те взимат решения за оперативното управление на компанията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР