Vivacom попълва своето портфолио от 5G смартфони с един от

...
Vivacom попълва своето портфолио от 5G смартфони с един от
Коментари Харесай

Два нови смартфона от Xiaomi влизат в портфолиото на Vivacom – флагманът Xiaomi 11T Pro и Redmi 10

Vivacom попълня своето портфолио от 5G смарт телефони с един от най-новите модели на Xiaomi, поддържащ мобилни връзки от пето потомство. Това е телефонът – хубав уред с огромен екран, впечатляваща 108MP съществена камера и 8-ядрен процесор. Иновативните му функционалности разрешават на неговия притежател да се възползва от 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната, с покритие в над 200 обитаеми места и курорта (1).

Моделът разполага с тройна задна камера, чийто главен датчик е 108MP, с поддръжка на технологията PDAF (Phase Detection Autofocus). Освен това откъм гърба са ситуирани също един 8 MP ултраширокоъгълен и един 5 MP телемакро  сензор. Селфи камерата е 16MP.

Дисплеят на Xiaomi 11T Pro е 6,67-инчов, със съответствие към екрана 85,1% и резолюция 1080 на 2400 пиксела. Той е предпазен от Corning®️ Gorilla®️ Glass Victus™покритие. Смартфонът тежи 204г, а размерите му са 164,1 x 76,9 x 8,8 мм. Сред екстрите му са датчик за пръстов отпечатък, акселерометър, компас, жироскоп и датчик за непосредственост.

Процесорът му е 8-ядрен Qualcomm®️ SM8350 Snapdragon™ 888 5G, към който е прибавен графичен модул Adreno™ 660. Батерията е литиево-полимерна, с потенциал 5000mAh и не може да се маха от корпуса. Освен мобилни мрежи от второ, трето, четвърто и пето потомство, Xiaomi 11T Pro поддържа още безжичните стандарти Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.2, както и NFC (Near Field Communications). Комуникационните му благоприятни условия се допълват от съществуването на инфрачервен порт, USB Type-C 2.0 порт, както и поддръжка на сателитните позициониращи системи A-GPS, GLONASS, Galileo и BDS. Моделът има революционна 120W технология на компанията Xiaomi HyperCharge.

С водещата в серията Xiaomi 11T технология за основаване на филми, всеки може да стане създател на кинематографично снимане.  С Xiaomi 11T Pro гледането на филми е като същинско кино прекарване, с помощта на функционалностите Dolby Vision® и потапящото аудио Dolby Atmos®. А музикалните фенове сигурно ще оценят специфичните двойни високоговорители сHarman Kardon тон.

идва в комплект с Mi WATCH на цена от 32,98 лева на погашение за 36 месеца, в композиция с 2-годишен контракт за мобилен проект Unlimited 150.

Vivacom пуска още един нов модел за феновете на марката Xiaomi у нас. Това е елегантният, който се отличава с 50MP съществена камера, усъвършенстван изкуствен интелект и мощна батерия. Телефонът към този момент е наличен в комерсиалната мрежа на оператора, както и в онлайн магазина.

Xiaomi предлага с Redmi 10 моден дизайн и компактни размери – 161.95 х 75.53 х 8.92 мм., като това улеснение идва без компромис с многочислените функционалности. Тежи едвам 181 грама. Дисплеят му е 6.5-инчов с FullHD+ резолюция и периодичност на освежаване 90Hz. Съотношението му към корпуса е 83.4% и е предпазен от покритие Corning®️ Gorilla®️ Glass 3.

Един от най-важните акценти на модела е неговата четворна задна камера, чийто главен датчик е с впечатляващите 50MP за качествена снимка с висока резолюция. Освен него задната камера включва един 8MP ултраширокоъгълен, един 2MP макро и един 2MP датчик за дълбочина. Предната камера е 8MP и може да прави панорамни селфита.

Телефонът е с чипсет MediaTek Helio G88 и 8-ядрен процесор. Батерията му е с потенциал 5000mAh и поддържа бързо зареждане. Комуникационните функционалности на модела включват мрежи от второ, трето и четвърто потомство, както и безжичните стандарти Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Direct и Bluetooth 5.1. В добавка той работи с всички сателитни мрежи за позициониране, разполага с FM радио и с NFC (Near Field Communication) модул за безжична връзка на близко разстояние.

В на Vivacom Xiaomi Redmi 10 128GB може да бъде закупен за 11,98 лева На месец, на погашение за 24 месеца, в композиция с проект Unlimited 150.

(1) Най-голямо покритие на 5G мрежа след съпоставяне по обществено налична информация към 16.08.2021 година за 5G покритието на операторите по брой обитаеми места и курорти. 5G мрежата е налична за всички сегашни и бъдещи клиенти с мобилни абонаментни проекти и съвместими устройства. Повече информация на vivacom.bg
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР