Телата на две жени са открити в къща в Нотингам,

...
Телата на две жени са открити в къща в Нотингам,
Коментари Харесай

Телата на две жени, намерени в къща в Нотингам, „неоткрити от известно време“

Телата на две дами са открити в къща в Нотингам, за които се счита, че са били неоткрити от известно време, заяви полицията в Нотингамшир.

Във вторник вечерта служители на реда посетиха парцела, откакто бяха изразени опасения за благосъстоянието на жителите, споделиха от полицията.

Полицията в Нотингамшир сподели, че служителите на реда са били извикани в 11:04 сутринта във вторник, откакто опасенията са били събрани за благосъстоянието на жителите на парцел на Hartley Road, Radford. Силите споделиха в изказване: „ Бяхме извикани в 11.04 сутринта през днешния ден (вторник), откакто бяха изразени опасения за благосъстоянието на жителите на парцел на Хартли Роуд, Радфорд. По-късно чиновниците влязоха на адреса и откриха телата на двама Смята се, че са лежали неоткрити известно време "

Главен контрольор Руби Бъроу сподели: " Въпреки че не имаме вяра, че има непосреден риск за обществеността, ние държим отворено. имам поради какво се е случило на този адрес и ще работя интензивно през идващите няколко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР