Не всички увреждания са видими - но въпреки това знание,

...
Не всички увреждания са видими - но въпреки това знание,
Коментари Харесай

`Оправната майка нарежда да отстъпя мястото си в автобуса за нейните деца - тя казва, че съм егоист`

Не всички увреждания са забележими - само че все пак познание, някои хора се отнасят единствено към тези, които виждат като „ значими “. Точно това се случи с един 27-годишен мъж, който сподели, че е бил потиснат в рейс, когато отказал да отстъпи мястото си на семейство.

Той показа по какъв начин е седнал на „ естествена “ седалка когато се прибираше от работа, когато в рейса се качи четиричленно семейство - двойка и две дребни деца. Той сподели в Reddit: „ Бях в много препълнен рейс след дълъг работен ден, седейки на едно от тези места, които не са особено непокътнати за възрастни хора или хора с увреждания, само че нормално се дават на нуждаещите се.

„ Страдам от положение на хронична болежка, което не е очевидно за другите, което прави стоенето прав за продължителни интервали доста мъчително. Автобусът беше цялостен и нямаше свободни места. Майката, която държеше едно от децата, ме попита дали мога да отстъпя мястото си за нея и нейното семейство. Опитах се да обясня допустимо най-учтиво, че имам забо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР