Посолството на Русия в Украйна получи нота от украинското министерство

...
Посолството на Русия в Украйна получи нота от украинското министерство
Коментари Харесай

В отговор на Русия Киев експулсира руски дипломат

Посолството на Русия в Украйна получи нота от украинското министерство на външните работи за експулсирането на дипломата Евгений Черников от страната, съобщи ТАСС.
„ Получихме нота от украинското външно министерство “, осведоми посолството, потвърждавайки
 Байдън направи цялостен поврат в Черно море и наложи наказания на Русия Байдън направи цялостен поврат в Черно море и наложи наказания на Русия
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън анулира разполагането на два американски военни кораба в Черно море, макар предизвестието към Владимир...
Фактът, че Украйна експулсира от страната върховен посланик на съветското посолство в Киев, бе разгласен в събота от украинското външно министерство. В неделя заместник-министърът на външните работи на Украйна Евгений Енин съобщи в ефира на телевизионния канал Украйна-24, че семейството на дипломата е Черников.
Тази стъпка от Киев се трансформира в огледален отговор и е реакция на обстоятелството, че на 17 април съветското външно министерство заяви за решението си за експулсиране на украинския консул за на правоприлагащите органи и ФСБ. Според излязлата в медиите информация украинският консул Сосонюк бил хванат „ в крачка ” при приемане на материали, които не би трябвало да стигат до ръцете му.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР