Живко Коцев и Николина Ангелкова, която в последните месеци стана

...
Живко Коцев и Николина Ангелкова, която в последните месеци стана
Коментари Харесай

Живко Коцев и Ангелкова се забавлявали в Париж 


Живко Коцев и Николина Ангелкова, която в последните месеци стана медийна звезда около фотосите на някогашния основен секретар с часовника за 50 бона от контрабандистите Стефан и Мартин Димитрови, са лудували дружно на едно от най-скъпите и баровски места в Европа – 3-етажния откутюр бутик на „ Диор “ в Париж, откри инспекция на ПИК.

Обвиняемият в контрабанда някогашен основен секретар на Министерство на вътрешните работи и Ангелкова, която бе министър на туризма, са поддържали извънредно близки връзки и даже са ходили на сантиментална екскурзия във френската столица.

Издаде ги фотография в помещение с ексцентричен интериор с вити стълбища и бели рокли, увиснали върху стените.

Мястото е емблематично за Париж е и познато на всеки познавач на френската първокласна фешън къща „ Диор “. Намира се на „ Avenue Montaigne “.

След повече от две години, през което бе затворена за ремонт, постройката, разпростряла се върху повърхност от 10 000 кв.м., още веднъж отвори порти за богаташите през март 2022 година

Такива, безспорно, са смятали себе си и Ангелкова и Живко Коцев.

Триетажният бутик включва салони за висша мода, ресторант и сладкарница, козметичен салон, музей, градини с тропически дървета, даже независим апартамент с опция за резервация, против която получаваш персонален личен състав от шест до осем души непрекъснато, готвачи и персонални асистенти.

Спираловидното стълбище на ротондата, на което са се снимали за спомен и прегърнати Коцев и Ангелкова, пък е проектирано по този начин, че да наподобява на шлейф на бална рокля. Под същия покрив се намират и ателиетата за висша фешън на марката.

Естествено, с цел да си клиент на сходно първокласно място като този бутик, би трябвало да си задоволително добре подсигурен финансово. С кеш, както е съвременно да се споделя от няколко дни, или с кредитна карта, е без значение. От значение е, че eдва ли Коцев и Ангелкова са се отбили през „ Диор “ единствено, с цел да си щракнат фотография за спомен на извитото стълбище.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР