Пазарите и икономистите масово очакват Централната банка на Англия да

...
Пазарите и икономистите масово очакват Централната банка на Англия да
Коментари Харесай

Ще сигнализира ли Банката на Англия, че намаленията на лихвените проценти са близо?

Пазарите и икономистите всеобщо чакат Централната банка на Англия да резервира лихвените проценти на 16-годишен връх от 5,25 %, когато комисията по паричната политика заседава в четвъртък, само че ще следи от близко за всевъзможни промени в бъдещите си насоки.

Политиците предишния месец алармираха за опцията за понижаване на лихвените проценти още през юни, само че в този момент вложителите виждат дребен късмет за това след икономическия напредък, разширението на заплатите и инфлацията в услугите беше по-висока от предстоящото.

Освен това общите избори на 4 юли и интервалът на безмълвие за политиците преди този момент вършат намаляването на лихвите през юни малко евентуален избор.

Въпреки че няма да има конференция или нов отчет за паричната политика, анализаторите ще се вглеждат в текста на протокола, който някои икономисти считат, че може да се промени.

BoE от няколко месеца сподели, че процентите би трябвало да останат ограничаващи за „ нескончаем интервал “. Джеймс Смит, икономист в банката...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР