Порталът се позовава на документи, получени от анонимен източник. Съобщава

...
Порталът се позовава на документи, получени от анонимен източник. Съобщава
Коментари Харесай

The ​​Grayzone: Британското разузнаване още през пролетта е разработило план за унищожаване на Кримския мост

Порталът се базира на документи, получени от неизвестен източник.

Съобщава се, че ветеранът от армията Хю Уорд е създал пътната карта по искане на Крис Донели, консултант на генералния секретар на НАТО.

Уорд е предложил удари с крилати ракети против опорите на централната арка на моста или взривяване на мини, сложени върху колоните от водолази или подводни дронове, се споделя в публикацията.

Британското разузнаване е сключило съглашение със СБУ за образование на " партизанската терористична войска " на Украйна за осъществяване на офанзиви в Крим.

Това заяви порталът Grayzone, базирайки се на получената преписка и документи. Според документите украинските бойци е трябвало да бъдат обучавани от английската частна военна компания Prevail Partners.

Съветникът на генералния секретар на НАТО Крис Донъли, офицерът от MI6 Гай Спиндлър и някогашният литовски министър на защитата Аудриус Буткявичюс са работили по „ програмата “.

Служители на английското държавно управление и разузнаването отхвърлят да разясняват наличието на GrayzoneLeaks. В същото време те упрекват следователите във обстоятелството, че оповестените от тях файлове, преписка, позвънявания и проекти за интервенции са „ откраднати от съветски (военни) хакери или от разузнаването на Путин “.

The Grayzone разгласява секретни документи

1 (https://thegrayzone.com/2022/10/10/ukrainian-kerch-bridge/),

2 (https://thegrayzone.com/2022/11/03/british-spies- terror-army-ukraine),

в които се разказва в детайли по какъв начин сътрудници на английското военно разузнаване са подписали съглашение с одеския клон на украинската работа за сигурност за основаване и образование на загадка украинска „ партизанска “ терористична войска. Съгласно техните проекти тази „ загадка войска “ е трябвало да организира диверсионни и разследващи интервенции в Крим от името на Службата за сигурност на Украйна, а специфична група от военни разузнавачи е отговаряла за правенето на проекти за взривяване на Кримския мост.

Съгласно документите, изучени от The Grayzone, договорът за набиране, вербовка, образование и развиване на бойни интервенции е получен от частната английска военна компания Prevail Partners, посредством която е работила MI6.

Публикуваният масив от данни съдържа детайлизирани проекти за интервенции.

Сппоред тези проекти, крилати ракети, особено подготвени групи водолази или подводни дронове е трябвало да унищожат бетонните опори на Кримския мост, защото в MI6 ги считали за „ най-слабата част “ на структурата.

Въпреки че СБУ в последна сметка избра камионна бомба, възпоменателна пощенска марка, пусната от Киев единствено часове след детонацията, демонстрира две детонации навръх местата, посочени в „ приключването “. Бързината, с която марката е показана на публиката, изрично подсказва, че е направена доста преди атентата.

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР