Понякога любовта, която виждаме във филмите, не е просто игра.

...
Понякога любовта, която виждаме във филмите, не е просто игра.
Коментари Харесай

Звездите, които се влюбиха на снимачната площадка

Понякога любовта, която виждаме във филмите, не е просто игра. Някои от обичаните ни холивудски двойки се срещат по време на фотоси, където връзките им прерастват от професионални в сантиментални, написа каналът " Top Of The Tops " във vbox7.

Ето и кои звезди се влюбват, до момента в който играят дружно във кино продукция:

Бен Афлек и Дженифър Лопес

През 2003 година двамата вземат участие във кино лентата „ Трудна свалка “. Лопес влиза в ролята на палач, който се влюбва в харизматичен вид на име Лари, изигран от Бен Афлек. Двамата обаче се влюбват освен във кино лентата, а и в действителния живот.

Хавиер Бардем и Пенелопе Круз

Двойката се среща през 2008 година, до момента в който играят във кино лентата на Уди Алън „ Вики Кристина Барселона “. Във кино лентата двамата играят много необикновена фамилна двойка. Силните испански пристрастености се трансформират в сантиментална буря, която се трансформира в постоянен брак.

Моника Белучи и Венсан Касел

По време на фотосите на „ Апартаментът “ се появяват усеща сред известната италианка Моника Белучи и френския артист Винсент Касел, който има популярност на безвъзвратен коцкар. Ражда се двойка, която дълги години остава една от най-красивите в света на кинематографията.

Джони Деп и Амбър Хърд

„ Дневникът на едно пиянде “ се оказва основен в живота на Джони Деп. Там той се влюбва в Амбър, а след фотосите ѝ предлага брак. Историята на връзката им е ясна и през днешния ден двамата са обсъждани главно около правосъдни процеси и разпадащата се кариера на Деп.

Андрю Гарфийлд и Ема Стоун

Спайдърмен и неговата Джейн се влюбват до момента в който снимат „ Невероятният Спайдърмен “ през 2012 година И макар че двамата се разделят преди години, те остават една от красивите холивудски двойки.

Брад Пит и Анджелина Джоли

„ Мистър и мисис Смит “ е филмът, след който се появява една именита холивудска двойка. По време на фотосите Брад и Анджелина се влюбват, а тяхната обич прераства в 12 години брак и 6 деца.

Том Круз и Никол Кидмън

През 1990 година двамата вземат участие във кино лентата „ Дни на тътнеж “. Екранната обич става действителна, трансформирайки Кидмън и Круз в една от най-ярките холивудски двойки.

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан

Двамата се срещат на снимачната площадка на кино лентата „ Step Up “. Музиката и буйните танци разпалват кръвта и Чанинг и Джена стават двойка и в действителния живот.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР