20-годишна жена прекара години в болка и загуби всяка надежда“,

...
20-годишна жена прекара години в болка и загуби всяка надежда“,
Коментари Харесай

Как да забележите 9 предупредителни признака за често срещано състояние, когато жената „прекара години в болка“ и не получи „никакви отговори“

20-годишна жена прекара години в болежка и „ загуби всяка вяра “, защото не можеше получи каквото и да е пояснение от своя доктор, който твърди, че й е споделил да откри отговори в Гугъл.

Бианка Падурариу, на 20, сподели, че нейните признаци - в това число чувство за парене при вървене до тоалетната или когато е интимна с колегата си - стартира през септември 2021 година Въпреки че няколко пъти посети персоналния си доктор и й предписа антибиотици, медикаментите не помогнаха.

Бавачката от югоизточен Лондон твърди, че й е казано, че нищо не е наред, откакто пробата за урина се оказа негативен. Но защото признаците й бяха непрекъснати, тя реши да заплати частна консултация с гинеколог, която струваше £700.

В този миг, през септември 2023 година, й беше казано, че страда от рецидивираща зараза на пикочните пътища (UTI), оповестява Wales Online. Тестовете също демонстрираха ранни признаци на ендометриоза, дълготрайно положение, което може да аргументи мощна болежка в таза, изключително по време н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР