Помощник-треньорът на израелския футболен гранд Апоел Тел Авив Алон Шамли

...
Помощник-треньорът на израелския футболен гранд Апоел Тел Авив Алон Шамли
Коментари Харесай

Застреляха помощник-треньора на Апоел Тел Авив в Египет

Помощник-треньорът на израелския футболен гранд Апоел Тел Авив Алон Шамли е убит от служител на реда, който разкрил огън по туристи в египетския град Александрия.
Прочетете още
Шамли е бил част от израелска група, която била на посещаване в Египет. Медиите в африканската страна оповестяват, че служителят на реда е стрелял с огнестрелно оръжие по рейса с еврейските туристи. Екшънът се развива единствено дни след мощната офанзива на палестинската военна организация „ Хамас “ над Израел.

Съобщава се за двама убити израелци, като единият от тях е футболният треньор. Има убит и египетски жител. Нападателят е арестуван. Израелското министерство на външните работи разгласи, че проверява случая.

Алон Шамли стана помощник-треньор на Апоел през този сезон. Преди това той работи в детско-юношеските обединения на отбора.

Бившият израелски футболист Лиор Асулин почина при офанзивите на „ Хамас “ над Израел. Той е участвал на музикален фестивал, който е бил нападнат с ракети от групировката. 

Българският национал Йоан Стоянов ще бъде евакуиран от Израел. Стоянов, който играе за Апоел Беер Шева и живее от доста години в Израел ще бъде евакуиран с държавния аероплан. Стоянов е извикан за срещите с Литва и Албания, само че не съумя да се прибере в България поради офанзивите. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР