Темповете на производство на електрически превозни средства на Tesla сериозни

...
Темповете на производство на електрически превозни средства на Tesla сериозни
Коментари Харесай

Tesla произвежда огромно количествено автомобили, продажбите обаче спадат

Темповете на произвеждане на електрически транспортни средства на Tesla съществени изпреварват продажбите. През първото тримесечие на 2024 г. производството е надвишило продажбите с 46 561 автомобила, оповестяват от компанията.
Прочетете още
Произведените електромобили трябва да се съхраняват в паркингите на заводи, търговски центрове и даже летища. Една такава зона за предпазване на електрически транспортни средства е паркингът на Chesterfield Mall, ситуиран на 32 км от Сейнт Луис. Останалите наематели ще изоставен на 31 август, като на негово място ще бъде построено ново оборудване със смесено предназначение на стойност 2 милиарда $, написа automedia.investor.bg.

Отдаването на паркинги за създадените коли на Tesla се трансформира в рентабилен бизнес, признава и притежателят на центъра Staenberg Group. В представителството на Tesla в Честърфийлд няма място за предпазване на транспортните средства и над 300 електромобила са паркирани в Chesterfield Mall. Това беше доказано и от вицепрезидентът на производителя Тим Лоу.



Въпреки проблемите със съхранението, Tesla не забавя производството. Доказателство за това е видео от завода на компанията във Фремонт (Калифорния). Подобна е обстановката и в Германия, където Tesla употребява летище покрай дребния град Нойхарденберг, с цел да съхранява продуктите си. Шумът от превозващите ги трактори провокира недоволството на локалните поданици.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР