Опашки се извиват около пожарните и полицейските коли, паркирани на

...
Опашки се извиват около пожарните и полицейските коли, паркирани на
Коментари Харесай

Балони и много атракции превърнаха центъра на Пловдив в детска планета

Опашки се извиват към пожарните и полицейските коли, паркирани на алеята до библиотеката в Цар-Симеоновата градина. Атракцията е част от програмата на фестивала " Пловдив 2024 ". Децата се снимат зад кормилото, включват сирените, а родителите им се радват не по-малко от тях. 
Прочетете още
В друга зона регулировчик обувачава на безвредно секване, а по стената на библиотеката пълзят дребни, огромни и още по-големи алпинисти. Алеите и детските площадки в градината са цялостни с малчугани и родители, всяко от тях хванало в ръка балон. 

Щуро въодушевление владее и сцената на площад " Стефан Стамболов ", където Ася вкарва публиката в страната на гениите. Деца от разнообразни детски градини и обединения танцуват валс, национални танци, съвременен балет и пеят обичани на всички песни. Същата е атмосферата и в Градската градина.

Ателие навън, въодушевено от творчеството на Златю Бояджиев, посреща посетителите в Стария град. Много усмивки и развлечение владеят и ул. " Стръмна ", където се организира Детски панаир на занаятите.

Празничната стратегия ще продължи през целия ден и на следващия ден до вечерта. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР