Спортната легенда и президент на БОК Стефка Костадинова и служебният

...
Спортната легенда и президент на БОК Стефка Костадинова и служебният
Коментари Харесай

Стефка Костадинова: Пловдив е люпилня на таланти, радвам се, че на този специален ден се завърнах у дома

Спортната легенда и президент на БОК Стефка Костадинова и служебният министър на спорта Георги Глушков бяха на посещаване в Пловдив. Двамата бяха признати в Община Пловдив, а Костадинова получи букет цветя от ръководителя на Общинския съвет Атанас Узунов. На срещата участваха кметът на Пловдив Костадин Димитров, зам.-кметът по спорта Николай Бухалов и общински съветници от Комисията по юношески действия и спорт към Общински съвет.
Прочетете още
" Изключително щастлива съм, че съм още веднъж в родния Пловдив на този специфичен ден - Световния ден на спорта. Пловдив е люпилня на гении и тук постоянно са излизали огромни спортисти. Сигурна съм, че и за в бъдеще това ще продължи ", съобщи Костадинова на срещата в Общината.

Костадинова сподели още, че България има желание да кандидатства за юношеска Зимна Олимпиада. Вероятността да вземем семейството е по-голяма, тъй като спортовете са по-малко и условията са разнообразни от огромните Олимпиади. 

Легендарната спортиска съобщи, че и е много болно, че още няма подобаващи условия за елитните ни спортисти. Тя съобщи, че това може да се промени точно с доста работа за хората, които работят за спорта и похвали родния и град, че се развива доста в спорта и продължава да има огромни триумфи и в този момент. 

" Радвам се, че вашето виждане със спорта съответстват с нашите. Пловдив е раждал огромни спортисти и е раждал всеки огромни звезди. Надявам се в България да бъде признат закон за доброволчеството и това да помогне доста на организирането на спортни мероприятия. Искам да поздравя всичките спортисти от Пловдив с огромните спортни триумфи и се надяваме да има и за в бъдеще още доста триумфи ", съобщи служебният министър на спорта Георги Глушков.  

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР