Ползващата се със завидната електорална подкрепа от 1 % партия

...
Ползващата се със завидната електорална подкрепа от 1 % партия
Коментари Харесай

Страх тресе олигархията от законопроекта на Пеевски за КТБ!

Ползващата се със забележителната електорална поддръжка от 1 % партия „ Да(Й) България “ на проваления някогашен министър на правораздаването Христо Иванов – Пинокио, също реагира на законопроекта „ Пеевски-Цонев-Хамид “ за прекъсване на вторичното плячкосване на КТБ.

В преднамерено изказване, тиражирано незабавно от медиите-бухалки на Прокопиев, менажираната от разградския абсурден предприемач партия, цялостна с „ умни и красиви “ протестъри, соросоиди-грантаджии и цяла орда повярвали в „ Спас-Александър “ тарикати, жадни за евтини самолетни билети, гордо брани ползите на присъдружния им банкер-беглец Цветан Василев.

Но както предсказаха вносителите на законопроекта – по говоренето им ще ги познаете.

С размазано демо-видео, двамата най-видни грантаджии и назначени партийци - Христо Иванов - Пинокио и Антоанета Цонева - Кака Цона, със забележителен жар обясниха „ онлайн “ на изгорелите инвеститори в КТБ, по какъв начин законопроектът на Пеевски противоречал на конституционните правила на правовата страна, щял да докара до юридически безпорядък, нарушавал правната сигурност и стабилността на правовия ред.

Интересно за какво, с изключение на да оплюят към този момент подкрепения от финансовия министър и шефа на правната комисия в Народното събрание законопроект, слагащ най-сетне точка на траялото три години плячкосване на активите, добити с парите на вложителите в КТБ, Иванов и Цонева пропуснаха да разясняват, по какъв начин другояче, в случай че не посредством възобновяване на нелегално заличените от квесторите обезпечения и посредством оповестяване на покупко-продажбите по прекачване на подправени вземания за недействителни, могат да се спрат кражбите и да бъдат върнати 3.5 милиарда лв. във Фонда за гарантиране на влоговете? Но в действителност нищо ново в държанието им – с изключение на голословни рецензии, празно говорене и фрустрация в избрани персони, политическото им недоносче - партия „ Да(Й) България “, не е предложила нищо градивно или потребно за българското общество.

Пълното непознаване на материята към обстановката с КТБ от страна на „ Да(Й) България “ и желанието им да обслужат олигархичните ползи на менторите им, пък проличава от лъжата, че вносителите желали да продължат домогването до апетитни части от масата на несъстоятелността на КТБ, като вкарат „ Емко “, „ Петрол “ и други назад в обсега на персонално преданите им синдици. Какво „ домогване “, откакто в този момент „ Петрол “ е откраднат от Гриша Ганчев без да е платена и стотинка от 250 млн. евро задължения към КТБ, а „ Емко “ в действителност даже няма отговорности към банката (но чули-недочули, че компанията на Емилиян Гебрев опитва да придобие запорираните от Национална агенция за приходите и КОНПИ акции от „ Дунарит “ – т.е. има нездравословен интерес към активите на КТБ, за какво да не „ защитят “ и нея?).

След Пинокио и Кака Цона, в околните дни се чака активизирането и на Радан Кънев, Атанас Атанасов – Гнома, адвокатката на ловешкия олигарх Гриша Ганчев – Татяна Дончева, както и на самия Фетуллах на бандитската приватизация и татко на протестърско-соросоидната клика в България - Иван Костов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР