Двадесет години след елиминирането си от American Idol,“ Дженифър Хъдсън

...
Двадесет години след елиминирането си от American Idol,“ Дженифър Хъдсън
Коментари Харесай

Дженифър Хъдсън разсъждава върху две десетилетия успех, нов сезон на токшоу

Двадесет години след елиминирането си от „ American Idol, “ Дженифър Хъдсън доближава нови висоти в своята непрестанно разрастваща се кариера. Нейното токшоу „ Шоуто на Дженифър Хъдсън “, чиято премиера през 2022 година, беше възобновено за трети сезон по-рано тази година.

Хъдсън сподели, че е извървяла дълъг път от времето си на Idol, само че пристрастеността, която е изпитвала, когато е почнала, остава.

„ Бях толкоз благословена да върша толкоз доста неща тъй като го върша поради любовта, пристрастеността ", сподели тя в " CBS Mornings " в понеделник. „ Когато бях отстранен от „ American Idol “, си споделих: „ Е, ти към момента имаш гения си и до момента в който го продължаваш, няма различен избор, с изключение на да се съобщи. “

Този гений я накара да получи награди „ Еми “, „ Грами “, „ Оскар “ и „ Тони “ — което я направи една от дребното носители на премия EGOT в Холивуд.

Нейното токшоу беше прието с четири номинации за Еми денем. Той получи и други награди, в това число тазгодишната премия за изображение на NAACP за изключите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР