Реал Мадрид вече си осигури 36-а титла от испанската Ла

...
Реал Мадрид вече си осигури 36-а титла от испанската Ла
Коментари Харесай

Анчелоти: След мача с Алавес ще дам на футболистите 3 дни почивка

Реал Мадрид към този момент си обезпечи 36-а купа от испанската Ла Лига, само че старши треньорът Карло Анчелоти желае да извлече максимума от оставащите мачове в шампионата, с цел да приготви тима по най-хубавия метод за финала в Шампионската лига против Борусия Дортмунд на 1 юни.

Анчелоти съобщи, че утрешният дуел против Алавес ще бъде част от подготовката за срещата на стадион „ Уембли “ в Лондон.

„ Искаме да се възползваме от тези мачове, с цел да задържим ритъма си “, сподели наставникът на Реал Мадрид.

„ Тези, които получиха отмора в срещата с Гранада, ще играят на следващия ден. Ще използваме дуела за темп и мотивация. Целта е целият състав да бъде изцяло подготвен “, продължи Карло Анчелоти, представен от организация „ Ройтерс “.

Той добави, че футболисти като вратаря Тибо Куртоа и бранителят Едер Милитао, които неотдавна се завърнаха след травми, ще получат игрово време.

„ Милитао се нуждае от повече минути. Прогресът при него е доста добър и той става все по-уверен във всеки мач. Да се надяваме, че ще бъде в оптималната форма за финала. Ще вземем нужните решения в седмицата преди финала “, разяснява още италианският експерт.

Реал Мадрид, който няма загуба във всички шампионати от януари насам, има 90 точки в актива си след 35 минали кръга в Ла Лига и води с 15 точки пред втория Жирона при три оставащи мача.

„ След дуела с Алавес ще дам на футболистите три почивни дни. После ще имаме две седмици, с цел да се подготвим добре за финала в Шампионската лига, само че тимът би трябвало да си почине след толкоз изискващия сезон “, изясни Анчелоти.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР