Юристът Майкъл Коен призна, че е лъгал и е издевателствал

...
Юристът Майкъл Коен призна, че е лъгал и е издевателствал
Коментари Харесай

Майкъл Коен: Лъжех, за да изпълня задачите, възложени от Тръмп

Юристът Майкъл Коен призна, че е лъгал и е издевателствал над хора, с цел да извърши задания, сложени му от Доналд Тръмп, заяви „ Гардиън “.

Бившият юрист на републиканския кандидат-президент беше свикан да свидетелства в процеса против някогашния президент за скрити заплащания към порнозвездата Сторми Даниълс.

След описа на Даниълс за полова връзка през 2006 година с Тръмп, която той отхвърля, това удостоверение е още един решителен миг в този исторически развой, съобщи Агенция Франс Прес.

Републиканецът рискува да получи първата в историята на Съединените щати присъда за закононарушение на някогашен президент.

Има данни, че Коен, именуван по-рано „ питбула на Тръмп “, е платил на Даниелс 130 000 $, с цел да купи мълчанието ѝ за тази полова връзка, в края на президентската акция през 2016 година

Според обвиняването, когато през 2017 година Майкъл Коен е получил възобновяване на разноските от тогавашния президент на Съединени американски щати, тези средства са били прикрити като „ юридически такси “ в сметките на холдинга Trump Organization - с цел да се скрие, че парите са били употребявани за прикриване на скандал.

Коен напомни, че е наричал Доналд Тръмп „ началник “ или „ господин Тръмп “ и приказва за интервала си в Trump Organization.

„ Беше фантастично да работя за него, изключително през тези 10 години, беше необикновено прекарване в доста, доста връзки. Имаше страхотни моменти, имаше и няколко по-малко от страхотни моменти, само че в по-голямата си част се любувах на отговорността, която ми беше предоставена. Харесваше ми да работя с сътрудниците си в организацията „ Тръмп “, с децата на Тръмп. Това беше едно огромно семейство. “ - сподели юристът.

Когато беше запитан дали е лъгал в интерес на Тръмп, Коен отговори: „ Лъжех “ и съобщи, че това е било належащо, с цел да „ извърши дадена задача “.

На въпроса дали е издевателствал над хора поради републиканеца, Коен отговори следното:

„ Единственото нещо, което ми беше в главата, беше да извърша задачата, с цел да го направя благополучен. “ /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР