Полицейска акция и арести е имало в Пътна полиция-Велико Търново

...
Полицейска акция и арести е имало в Пътна полиция-Велико Търново
Коментари Харесай

Нощна акция и арести в Пътна полиция-Велико Търново

Полицейска акция и арести е имало в „ Пътна полиция ”-Велико Търново довечера. Сред арестуваните е върховен чиновник в отдел " Регистрации " - инсп.Пламен Демирев. Пред малкия екран шефът на отдел " Вътрешна сигурност " в МВР Стефан Банков е удостоверил за акцията пред " Нова тв ". 

Арестите са осъществени в края на днешния работен ден. По сигнал на " Вътрешна сигурност "  е направена инспекция на регистрации на ТИР-ове и е открито така наречен клониране - двойна регистрация на едно и също транспортно средство. По неофициална информация камионите са били закупени в Белгия, а притежателят им ги е записал всичките, само че е докарал на място единствено някои от тях.

Акцията е в развиване и е голяма по мощаби. Провежда се на територията на целия Европейски съюз, защото колите се търсят в трети страни. Очакват се още арести.

Разследването е на в началото равнище и все още се обясняват детайлности към схемата с " клонирането ". Наскоро за шеф на " Пътна полиция " във Велико Търново бе назначен Радостин Върбанов, който е удостоверил пред " Нова ", че се правят инспекции, само че не знае да има арестувани негови чиновници.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР