Миналата година имаше повече от 21 000 дълбоко фалшиви порнографски

...
Миналата година имаше повече от 21 000 дълбоко фалшиви порнографски
Коментари Харесай

Законодателите преследват законодателство, което би направило незаконно споделянето на дигитално променени изображения, известни като дълбоко фалшиво порно

Миналата година имаше повече от 21 000 надълбоко подправени нецензурен видеоклипа онлайн — повече от 460% по отношение на миналата година. Но Конгресът може скоро да разгласи за нелегално шерването на подправените изображения.

Начело на обвиняването са сенаторът от Ню Хемпшир Маги Хасан, демократ, и сенаторът от Тексас Джон Корнин, републиканец, които са съавтори на двупартийно законодателство ориентирани към разтрошаване на хора, които споделят без единодушие интимни deepfake изображения онлайн. Законодателството предлага наказателни наказания, които включват санкция и до две години затвор, а гражданските наказания могат да варират до $150 000.

" Това е възмутително ", сподели Хасан. „ И ние би трябвало да сме сигурни, че нашите закони са в крайник с тази нова технология и че пазиме хората. “

Тейлър Суифт. През януари уеб сайтът за обществени медии X деактивира търсенията, свързани с певицата, в опит да отстрани и спре разпространяването на дълбоки подправени нецензурен изображения на поп суперзвездата.

Тий...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР