Руски канали в приложението Телеграм съобщиха, че е бил арестуван

...
Руски канали в приложението Телеграм съобщиха, че е бил арестуван
Коментари Харесай

Пети арест за подкуп: Задържаха началник в руското МО

Руски канали в приложението " Телеграм " оповестиха, че е бил задържан Владимир Вертелецки - шеф в Министерството на защитата, отговарящ за държавните покупки в региона на защитата, съобщи Ройтерс.

По информация от няколко военни блогъри Вертелецки е обвинен в огромни измами. По въпроса към момента няма формален коментар, отбелязва Ройтерс.

" В момента Вертелецки е арестуван по отношение на дело за приемане на огромен рушвет ",  оповестява организация " Интерфакс " като се базира на източник.

По-рано през днешния ден заместник-началникът на Генералния щаб военачалник генерал-лейтенант Вадим Шамарин стана четвъртият почитан чиновник в областта на защитата, задържан през последния месец по отношение на съмнения във взимане на рушвет.

Кремъл съобщи, че карцерът на Шамарин е част от поредна работа за справяне с корупцията.

" Борбата против корупцията съставлява поредна работа. Тя не е акция, тя е непрекъснато продължаваща работа и е неизменима част от дейностите на нашите правоприлагащи организации ", съобщи пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Песков сподели още, че не може да разяснява допълнително елементи този най-нов случай. По думите му битката против корупцията " продължава във всички звена, без значение дали става въпрос за федерални служби или на общинско равнище ".
ТЕМА преди 6 часа 1256 преди 12 часа 2122 преди 2 дни 1230
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР