Полицаите арестуваха предполагаемия извършител на жестокото убийство в Стара Загора.

...
Полицаите арестуваха предполагаемия извършител на жестокото убийство в Стара Загора.
Коментари Харесай

Кървави подробности за жестокото убийство с разчленен мъж в Стара Загора

Полицаите арестуваха хипотетичния причинител на жестокото ликвидиране в Стара Загора. Това стана ясно от брифинг на полицията.

Там тази нощ инцидентни минувачи откриха горните крака на мъртвец наоколо до резервоар за отпадък, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града, представени от Блиц.

Задържаният за бруталното посягане е 57-годишен престъпно проявен мъж. Той живял самичък в блок 26 в квартал „ Три чучура “.

Жертвата е на 42 година и също има престъпни регистрации, има семейство, което живее във Видин. Починалият е трудово зает - работел е в чужбина, върнал се е у нас няколко дни преди убийството.

При обиските на дома на хипотетичния причинител са открити материални доказателства, които приказват за съпричастността му към незаконните действия - елементи от тялото на убития и предмети, които най-вероятно са употребявани за разчленяването. В предмет на доказване е къде тъкмо е осъществено закононарушението, претекстовете са най-вероятно от битов темперамент.

Двамата мъже са били в близки връзки отдавна. Те не са били бездомни, каквато беше първичната непотвърдена информация.

Снощи в резервоар за боклук инцидентни минувачи разкрили ръцете на натрупа, само че те били с изчезнали длани. При осъществени процесуални дейности в жилището на хипотетичния причинител е открит и торса на умрелия, като липсват главата, горни и долни крака.

Задържаният към момента не е дал никакви пояснения. Мъжът ще бъде притеглен като обвинен за съзнателно причиняване на гибел, за което Наказателният кодекс планува от 10 до 20 година отнемане от независимост. Ако се откри, че убийството е осъществено по изключително непосилен метод, наказването ще е по-строго.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР