Кортни Кокс беше сантиментална за покойния си колега от Приятели“,

...
Кортни Кокс беше сантиментална за покойния си колега от Приятели“,
Коментари Харесай

Кортни Кокс каза, че Матю Пери все още я „посещава“ след смъртта си

Кортни Кокс беше сантиментална за починалия си сътрудник от „ Приятели “, Матю Пери, до момента в който отбелязваше 20-ата годишнина от финала на " Приятели ".

„ Толкова съм признателна, че съумях да работя толкоз покрай него толкоз доста години. Той ме посещава постоянно, в случай че имаме вяра в това “ , каза 59-годишната актриса в изявление за „ CBS Sunday Morning “, публикувано в неделя.

Кокс, която играеше Моника Гелар дружно с Чандлър Бинг на Пери в продължение на 10 сезона, добави, когато беше запитана за нейната нематериалност.

Courteney Cox says late ‘Friends’ co-star Matthew Perry still ‘visits’ her after death: He’s ‘around for sure’
— Page Six (@PageSix)
„ Говоря с майка ми, татко ми, Матю. Чувствам, че има доста хора, които, мисля, ни насочват “ , изясни тя.  „ Усещам... чувствам, че Матю е в близост сигурно. “

Пери беше обявен за мъртъв на 28 октомври 2023 година, на 54-годишна възраст, откакто беше открит в джакузито в дома си в Калифорния.

През декември правосъдната здравна работа на окръг Лос Анджелис откри, че актьорът е умрял от „ острите резултати на кетамин “ . Начинът на гибелта е инцидентен. Аутопсията също по този начин изброява удавяне, коронарна артериална болест и опиоида бупренорфин като аргументи за гибелта му.

Courteney Cox Says Late 'Friends' Co-Star Matthew Perry 'Visits Me a Lot'
— PopCulture.com (@PopCulture)
Дни след трагичната му гибел актьорите от „ Приятели “ – в това число Кокс, Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Лиза Кудроу – споделиха изказване, в което показват скръбта си от новината.

„ Всички сме толкоз опустошени от загубата на Матю. Бяхме освен това от съучастници. Ние сме семейство “ , пишат те.

„ С времето ще кажем повече, както и когато можем “ , прибавиха те. „ Засега нашите мисли и нашата обич са със фамилията на Мати, неговите другари и всички, които го обичаха по света. “

По-късно Кокс отдаде респект на Пери в Instagram през ноември, когато тя разгласява клип от една от многото им подиуми дружно в „ Приятели “.

Courteney Cox says late ‘Friends’ co-star Matthew Perry still ‘visits’ her
— New York Post (@nypost)
„ Толкова съм признателна за всеки миг, който имах с теб, Мати и ми липсваш всеки ден “ , написа актрисата. „ Когато работиш с някого толкоз близко, колкото аз с Матю, има хиляди моменти, които бих желал да споделя. “

Тя добави: „ В тази сцена, преди да стартираме да играем, той прошепна занимателна имитация, която да кажа. Често правеше такива неща. Беше занимателен и благ. ”

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР