Два малки самолета се сблъскаха във въздуха по време на

...
Два малки самолета се сблъскаха във въздуха по време на
Коментари Харесай

Два самолета се сблъскаха на авиошоу в Португалия

Два дребни самолета се сблъскаха във въздуха по време на авиошоу в Южна Португалия, оповестиха военновъздушните сили, а медиите оповестиха, че единият от водачите е умрял.

Военновъздушните сили със страдание оповестяват, че в 16:05 ч. (15:05 ч. по Гринуич) на авиошоуто в Бежа два самолета са станали жертва на случай по време на въздушна проява “, в която са взели участие шест самолета, се споделя в малко изказване.

Португалските медии оповестиха, че водачът на единия от самолетите е умрял.

Те идентифицираха самолетите като два самолета Яковлев Як-52, подготвителен модел за върховен пилотаж, създаден в Съюз на съветските социалистически републики.

Военновъздушните сили оповестиха, че на мястото на случая са пристигнали службите за незабавна помощ, а уредниците на шоуто на летище Бежа са прекратили провеждането му.

Видеозапис, сниман от фен и оповестен в обществените медии, демонстрира групировка от шест самолета в полет, като един от тях се издига, явно допира един от другите и по-късно се разрушава на земята.

Португалски вестници цитират очевидци, съгласно които шестте самолета са били част от група за върховен пилотаж, наречена „ Як Старс “.

Според тях уредниците на събитието са я показали като най-голямата група за цивилен въздушен трибой в Южна Европа. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР